Clown Vivientje DSC 0702 2Mijn naam is Lidwien Buné (1962) alias clown Vivientje. 
Vanaf najaar 2002 heb ik diverse clownsworkshops gevolgd en geef zelf ook workshops en cursussen clownerie. Met jarenlange ervaring op straat, in tehuizen, op feesten en in het theater kan clown Vivientje elke gelegenheid opvrolijken.

Het doel is het publiek te ontroeren met het open karakter van Vivientje. Door improvisatie en in te spelen op de aanwezige situaties weet Vivientje de aandacht van het publiek voor zich te winnen. 

Ervaringen: freelancer bij de Cliniclowns (Zintuigentheater voor gezinnen met kind met verstandelijke beperking) en de Opkikker (familiedagen voor gezinnen met ernstig zieke kinderen) - Kidsfestival in Bosnië: vier dagen optreden met andere clowns in het oude Olympisch stadion in Herzegovina - Flying Clowns naar Servië: samen met drie andere clowns op bezoek in groot tehuis met verstandelijk beperkte kinderen en volwassenen plus bezoek aan de allerarmsten: de Roma's - maandelijks een paar huiskamerbezoeken bij verstandelijk beperkte volwassenen, - maandelijks bezoek aan dementerenden - diverse kinderfeestjes. 

Een van mijn andere grote passies is het theater. Bij de "Neus op de Planken van Ton Kurstjens deed ik verschillende acts. Op clowneske wijze zingen tijdens een Open Podium en cabaretuitvoeringen.